Stress door medicijnen en vaccinaties: Maak er een eind aan!

vaccinatieEr zijn 2 soorten factoren die stress oproepen in ons lichaam:
1. Levensbedreigende of stressvolle gebeurtenissen
– geweld, scheiding, overlijden van familie
– verkrachting, misbruik
– ernstige ziekte
– eenzaamheid, ontbreken sociale context

2. Ongezonde gewoontes en milieufactoren:
– slecht eten
– drugs en medicijngebruik
– milieutoxines en elektromagnetische straling

We hebben allemaal te maken met bovengenoemde vormen van stress. Ons systeem is erop ingesteld en er is een natuurlijke manier van verwerken. Als dit op een goede wijze gebeurt is er geen sprake van chronische stress en ontstaat er geen trauma.

De moderne tijd als stress factor
In onze moderne tijd zijn er echter steeds meer factoren waar we als mensen moeilijk mee om kunnen gaan. Onderzoek laat zien dat in de 21e eeuw tijd veel mensen blootgesteld worden aan gevaarlijke omstandigheden die te maken hebben met een giftig milieu, chronisch medicijngebruik en ongezonde voeding.

Uit onderzoek door het US Centrum for Disease Control blijkt dat de gemiddelde Amerikaan (lees gemiddelde moderne Westerse mens) circa 250 (!) chemische stoffen in zijn bloed heeft die daar niet thuis horen. Ze zijn het gevolg van een ophoping van stoffen in ons leefmilieu. Deze stoffen zijn de laatste 50 jaar door allerhande activiteiten in ons leefmilieu beland en laten zich niet gemakkelijk meer verwijderen.

Het gaat bijvoorbeeld om chemische componenten in uitlaatgassen, bestrijdingsmiddelen, bouwstoffen, verpakkingsmaterialen, kleding, voeding, drinkwater, etc.. Over de impact van de gigantisch toegenomen elektromagnetische straling door communicatieapparatuur (smartphone, wifi, telecom zenders, radar, etc.) weten we nog niet van de hoed en de rand. Maar uit recent door prof. Haas (TU Delft) gebundeld wetenschappelijk onderzoek blijkt echter wel duidelijk dat er zeer schadelijke kanten zitten aan het massieve gebrek van deze vorm van communicatie.

bioindustrieDaarnaast is de wijze waarop we omgaan met productie van voeding radicaal gewijzigd. Plantaardig voedsel wordt op industriële wijze geteeld, waarbij uiterlijk en snelheid voorop staan en de voedingswaarde steeds lager geworden is. Verder hebben we de wijze waarop we met dieren omgaan ontdaan van de ‘menselijke’ maat. Productiefabrieken met tienduizenden dieren zonder natuurlijk licht, voldoende ruimte, natuurlijke voeding en het preventieve gebruik van antibiotica en andere geneesmiddelen. Getraumatiseerde, ongezonde, met resistente bacteriën belaste dieren zijn het gevolg. En dat is ons voedsel…….

Medicijnen en vaccinaties
In de Verenigde Staten is vastgesteld dat de belangrijkste doodsoorzaak onder volwassen ingezetenen wordt veroorzaakt door de bijwerkingen van geneesmiddelen. Met andere woorden: de geneesmiddelen die worden gebruikt om mensen te genezen zijn ook verantwoordelijk voor de dood van velen!
Ook in Nederland rijst de vraag of bijvoorbeeld vaccineren niet schadelijk is voor de gezondheid van onze kinderen. Serieus onderzoek is er niet, een diepgaande discussie lijkt hier dus op zijn plaats! (zie bijvoorbeeld op Want to know)

medicijn stressEen analyse van de Amerikaanse gezondheidszorg data laat zien dat er een link bestaat tussen het voorkomen van ADD (attention-deficit disorder) bij kinderen en hun blootstelling aan pesticiden gebruikt in de fruit- en groenteteelt.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het lijkt er sterk op dat het menselijke ras bezig is zichzelf langzaam maar zeker te verzwakken. Het lijkt een open deur om te veronderstellen dat er grote aandacht dient te komen om de vervuiling van ons lichaam tegen te gaan. Zowel lichamelijk als geestelijk: ontspannen en detoxen! Maar dat roepen we al enkele tientallen jaren. En het wordt voor steeds meer mensen steeds gevaarlijker. Kennelijk doen onze regeringen onvoldoende en moeten we als individuen eerst zelf in actie komen.

Een oplossing voor het individu
Als je zelf in actie wil komen is PPD resonantie een uitstekend middel om je eigen ‘zuivering’ ter hand te nemen. We hebben een intens en kortdurend DETOX programma samengesteld dat PPD mp3’s bevat tegen allerhande chemische toxines, vaccinaties en elektrosmog.
En er komt nog meer aan!

Maar voor nu: start voor een paar tientjes met je eigen DETOXEN en dat van je familie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail