Stress, de grote boosdoener

U kent dat gevoel wel …. u maakt zich zorgen over de toekomst, de opvoeding, je baan, je gewicht, je gezondheid of dat van je naasten of geliefden. Het lijkt wel of er steeds meer stress is…..

Het dagelijkse (werk) leven biedt ons meestal niet veel tijd en ruimte om te reflecteren. Iedereen in je omgeving heeft een druk programma. Veel mensen, jong en oud, zijn door deze jarenlange ‘agendadruk’ ongeduldig, rusteloos, geïrriteerd of zelfs boos geworden. Hoe kan het, dat we ons zo laten leiden door de omstandigheden, vaak tegen beter weten in?

Een complexe waarheid
De waarheid is complexer dan we ons realiseren. Ons gedrag is een product van het verleden. Het recente persoonlijke en familie verleden. Maar er is meer, een deel van onze hersenen zijn veel ouder. Er is een deel dat een verleden heeft van ongeveer 500 miljoen jaar: het reptielen brein. In dit deel van de hersenen worden onze instinctieve reacties aangestuurd. De reacties zijn gericht op overleven en zijn 10 keer sterker en 3 keer sneller dan ons cognitieve brein (van waaruit we denken).

De nieuwe tijd versnelt.
De laatste decennia hebben een sterke verandering laten zien, het leven is enorm versneld. Mensen staan onder veel hogere druk om hun ding te doen en voor velen dreigt een flexcontract. Het lichaam krijgt meer stress door ongezonde fabrieksvoeding, te weinig bewegen en toxines in het leefmilieu. Het millennia oude familie leven staat op de helling (in Amsterdam woont 40% alleen!) en de gevolgen van 2 wereldoorlogen, genociden, tsunami’s en wereldcrises laten zich zien! Het overlevingsinstinct, ons reptielenbrein, is chronisch alert geworden, hyper alert.
Het gevolg: overdreven emotionele reacties op normale dingen (korte lontjes, depressies), gedrag stoornissen (ADHD) en life style ziektes (diabetes II, overgewicht).

Wat kunnen we doen??
Ontspannen lijkt het eenvoudigste antwoord. Yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen, bewegen, hartcoherentie, welness behandelingen, etc. Echter, al deze technieken bereiken onvoldoende het diepste deel van onze hersens waar nu juist die overdreven reacties vandaan komen. We hebben iets nodig wat ook ons diepste brein kan bereiken, onze overlevingsinstincten. De activiteit moet terug van ‘hyper alert’ naar ‘waakstand’. En dat we nodig hebben bestaat nu eindelijk: PPD resonantie.

Een oplossing
De PPD technologie is ontstaan na decennia van onderzoek en testen. Het staat op de schouders van de klassieke homeopathie en is ontworpen om rust te brengen op het diepste hersenniveau. Het zorgt via subtiele resonantie frequenties dat de natuurlijke balans in onze hersenen wordt hersteld.

Weinig activiteit in het reptielen brein, veel activiteit in onze creatieve hersenen.
Minder zorgen, angsten, rusteloosheid, meer spontaniteit, creativiteit, vrede en gewoon zijn met wat er is. Thuis en op je werk.

Zelf proberen?
PPD technologie is voor alle leeftijden en vraagt een paar maanden 5 minuten per dag luisteren naar een mp3.
Eens proberen? klik hier en meldt je aan voor een gratis probeer versie!

Heb je al een probeer versie, dan zijn er serieuze PPD programma’s beschikbaar om naar te luisteren en diep te ontspannen.

Wil je advies welke serie het beste bij je past, stuur even een mailtje, je profiteert dan meteen van de lopende korting actie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail