wie zijn wij

Max my Performance

is een onafhankelijk initiatief dat mensen helpt met het tot rust brengen van hun leven, minder emoties, stress en reactie, meer gezondheid, welzijn en geluk!

Het MMP team bestaat uit een groep professionals, die al jarenlang actief is op het gebied van ‘gezond en vitaal leven’. We delen onze kennis en ervaring met anderen zodat iedereen de mogelijkheid heeft keuzes te maken op basis van onafhankelijke informatie. Gezond eten, natuurlijk bewegen, weinig stress, in vrijheid leven…. We gebruiken de beste oplossingen, methodes en voedingswijzen om dat te bereiken.

onno nieveenOnno Nieveen – het gezicht van Max my Performance

Onno is als ‘groene’ Wageningse ingenieur afgestudeerd in de Milieutechnoloog waardoor hij al snel in zijn leven tot het inzicht kwam dat ‘alles met alles te maken heeft’. Slechts integrale oplossingen snijden hout. Dat geldt voor onze leefomgeving en dus ook voor ons als mensen.

Fysiek en geestelijk welzijn kan alleen bereikt en behouden blijven als we aandacht hebben voor alle delen van ons bestaan. Gebeurt dat onvoldoende dan ontstaat stress. We ervaren dat dan door onbehagen en extreme reacties, na verloop van tijd ontstaat zelfs ziekte.

Stress vermijden of verminderen vraagt dus om een integrale aanpak, Mindfulness PLUS (PPD) resonantie is daar een onderdeel van. Recent verscheen van Onno’s hand een boek getiteld ‘Nooit Meer Stress‘  dat de nieuwste inzichten biedt en vooral ook een zeer praktische handleiding is, om geen last meer te hebben van stress.

Onno is verder al meer dan 15 jaar actief in zijn ‘anti stress praktijk’ EON (www.eon-advies.nl). En in samenwerking met een groep professionals brengt hij via Omega Gezondheid Coaching de integrale aanpak binnen organisaties. (www.OmegaGezondheidCoaching.nl).

Onno uitnodigen? Dat kan
Onno wordt regelmatig gevraagd zijn kennis te delen via seminars, trainingen en informatieve bijeenkomsten. Als je Onno wil uitnodigen, dan kan dat hier.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail